Kunstenares Tineke Hutten

 

In 1943 ben ik in gemeente  Raalte geboren  en in Zwolle heb ik mijn middelbare schoolopleiding gedaan en daarna nog enige jaren kunstacademie gevolgd. Echter het lesgeven trok me toen het meest.

Na jaren met veel plezier gewerkt te hebben in het onderwijs, heb ik mijn fantasie en creativiteit verder ontplooid in  het schilderen .

De werken kenmerken zich door  expressionistisch kleurgebruik. De meeste schilderijen zijn bewerkt met acryl en/of olie verf, op groot formaat doeken.

Werken in geabstraheerde vorm heeft mijn voorkeur en dan graag in gemengde technieken. Door workshops en cursussen te volgen blijf ikzelf op de hoogte. Ook ga ik naar de kunstmarkten en kunstbeurzen  om mijn doeken onder de aandacht te brengen.

Kijk ook even onder cursus  en kunstmarkten . Daar vindt men alles over de 6 delige cursus "Moderne acryl-technieken". Deze begint  in september 2021  op een nader te bepalen middag. Een kleinere cursus is natuurlijk bespreekbaar. Individueel les nemen kan ook in overleg.

 

Workshops    

2022

 workshop "moderne acryltechnieken"

Elk moment  is bespreekbaar. Info onder nummer 06 20023905. Geen zin om in een groep te werken ? Kom alleen of met twee en je krijgt individuele les extra aandacht.

Kosten per dag € 90,00