(klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

Brug te ver

2018

Brug te ver Abstraherende voorstelling van een brug in een stad. Frisse, heldere dikopgebrachte kleuren. Een lijst zou erg mooi staan. 

Kleurige Bomen

2018

Kleurige Bomen Een rij kleurige bomen langs een meertje. Het was herfst. De bomen kleurden fel. De acrylverf is met paletmes dik opgebracht in geabstraheerde vorm.

La Ballade

2018

La Ballade Een gestyleerde, kleurige, uitvergrote, geabstraheerde bloem.In frisse heldere kleuren, vooral geel.rood,oranje.De zijkanten zijn doorgeschilderd. De  acrylverf is dik opgebracht. 

Bloesem

2017

Bloesem Bloeiende bomen in vloeibare acryl verf en in abstraherende tinten. Kleuren zijn fris en helder.  

boven Ameland

2017

Luchten boven Ameland Eindeloos mooi stuk strand. De lucht was heftig van kleur. Opgebracht met structuuri n acryl verf. De kleuren zijn helder en fris. Breed werk

dressed lady

2017

Dressed lady Een dame gekleed in gala met blote rug en een hoedje op haar haren.Veel vloeibare acrylverf gebruikt in vooral feestelijke rode kleuren. De lichtspotjes staan op haar gericht.

Herfst

2017

Herfst Een acrylwerk in aardtinten of herfsttinten Hier zijn gemengde technieken gebruikt . De dikke verf is vermengd met steentjes en zand. Een fris zwierig schilderij. De afbeelding is een geabstraheerde bloemenserie

Meiden

2017

Meiden Op de catwalk? Of mijn zusters? Vijf gezelige meiden in heldere kleuren en in dikke acrylverf. Kan zo boven de bank of tafel. Allemaal een hoedje op . Het werk is abstraherend weergegeven.

Muziek

2017

Muziek Acrylwerk met figuratieve, geabstraheerde muziekfiguren. Zijn het gitaren of violen? De snaren zijn in beeld  Ook zijn delen muziekpapier opgeplakt.    

Pluizen

2017

Pluizen Sterk uitvergrote pluizen. Koele kleuren in acryl. Veel blauw en groen en wit.   

Vitaliteit

2017

 Vitaliteit Een zomers werk . Vrolijk, zonnig met frisse heldere kleuren ,vermengd met mixed/media . Vooral rood en oranje en geel. Dik opgebrachte acylverf. Door de forse breedte zeer geschikt boven een bank of kastje. Doordat het werk abstraherend bedoeld is, lijken de bloemen net niet figuratief.

tango voor twee

2015

Tango voor twee Een geabstraheerd acryl werk met de passie van een tango.Twee mensen die in elkaar opgaan. Veel kleur en beweging aan de bovenkant en weglopend naar onderen.

Bloem

2014

Hoog zomer  Een bloem in zomerse kleuren . Zwaar opgezet in de mixed/media techniek.Dik opgebrachte acrylverf.

Mijn stad

2014

Mijn stad Een klein smal werkje in drie kleuren. Een geabstraheerd vergezicht op een stad. De lichtval ligt op het hoogst gebouw.

Ontmoeting

2014

Ontmoeting Drie mensen hebben een meeting. Het blijft gissen waarover, ze hebben geen gezicht en ze laten geen emotie zien. Toch is het werk veelkleurrig, opgebracht met dikke lagen acryl-verf.  

sculptuur

2014

Sculptuur een houten sculptuur op een stalen standaard. Beschilderd met acrylverf. En geabstraheerd.Er zijn er 5 verschillende gemaakt.Per stuk €90.00

Together

2014

Together Samen op reis? Of zwaaien ze iemand uit? Kleurrijk werk in geabstraheerde vormen..

twee sierstoeltjes

2014

Twee sierstoeltjes (design ) Twee siertoeltjes gemaakt van MDF, bschilderd met acrylverf in geabstraheerde blad-en bloem motieven.Zeer kleurrijk .Per stuk (€175,00 ) te koop .

zuil

2014

Zuiltje Een zuiltje beschilderd met acrylverf. Het is vierkant en de ondergrond is canvas doek. Geabstraheerde bladmotieven in veel kleuren.

lila koningin

2013

Lila koningin. Prachtig geabstraheerd werk in acryl in lila -tinten. In hedendaags interieur een echte blikvanger. .

blijde veldbloemen

2012

Blijde veldbloemen, Fris en dik geschilderde bloemen in het veld. Veelkleurig en gemaakt in mixed media.