Abstract en/of geabstraheerde schilderijen in diverse maatvoeringen.

uit 2011 tot 2018 (klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

Brug te ver

2018

Brug te ver Abstraherende voorstelling van een brug in een stad. Frisse, heldere dikopgebrachte kleuren. Een lijst zou erg mooi staan. 

Muziek

2017

Muziek Acrylwerk met figuratieve, geabstraheerde muziekfiguren. Zijn het gitaren of violen? De snaren zijn in beeld  Ook zijn delen muziekpapier opgeplakt.    

de wadden

2015

De wadden Een vergezicht van de wadden. Helder oranje met geel en wit tegenover het donker bruin. Een geabstraheerd werk in acryl met dik opgebrachte mixed/media in krachtige kleuren.

wolkenhemel

2015

Wolkenhemel Een kleurrijke wolkenhemel in acrylverf met dikke lijnen die de wolken bij elkaar moeten houden.  

Bij elkaar

2014

Bij elkaar Overwegen aardtinten. Met een palet mes op gebracht in vijf lagen. Een groep mensen die ergens heen gaat en verdwijnt in de verte.

Drop out

2014

Drop out Een abstract werk in acryl, gemengd met veel mixed/media. Dik opgebrachte verf. Hoofdkleuren  zijn, rood, wit, zwart met enkele tintjes blauw en geel

Herfst

2017

Herfst Een acrylwerk in aardtinten of herfsttinten Hier zijn gemengde technieken gebruikt . De dikke verf is vermengd met steentjes en zand. Een fris zwierig schilderij. De afbeelding is een geabstraheerde bloemenserie

Groter dan ons hart

2013

  Groter dan ons hart Het stromen van het bloed vanuit ons hart. Geschilderd in zachte kleuren . Een abstract werk.

Het rode landschap

2013

Het rode landschap Landschap heeft overwegend rode en zwarte tinten met in het midden elementen van een waterval waarin diverse kleuren.De verf is dik opgebracht in zes lagen en verrijkt met mixed/media.

strandzicht

2013

STRANDZICHT Een grillige kustlijn met rotsen maar ook strandhuisjes en andere fantasie -strand dingen. Zeer kleurrijk ,alleen het water is blauw gebleven.

Levensweg

2013

Levensweg Dik opgebrachte verflaag met behulp van paletmes. Kleuren zijn blauw/paars/lila/rood. Een levenslijn met pieken en dalen.!!!         Acryl werk met dik opgebracMet paletmes opgebrachte verhte verf.   Met paletmes dikke lagen verf in de oofdkleuren paars/lila/blauw/wit. Een levensweg met de bekende pieken en dalen!!!          

Beroering

2011

BEROERING Er zit beweging in de lucht en in jezelf, Onderneem actie en laat stromen. Ga naar het licht en laat veel donkere impulsen langs je heen vloeien!

Lichtverschijning

2011

Lichtverschijning Een lichtflits verschijnt vanuit de wolken. Sponstechniek is hier toegepast en door de dikke verflagen een kam gehaald.