Abstract en/of geabstraheerde schilderijen in diverse maatvoeringen.

uit 2011 tot 2017 (klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

Muziek

2017

Muziek Acrylwerk met figuratieve, geabstraheerde muziekfiguren. Zijn het gitaren of violen? De snaren zijn in beeld  Ook zijn delen muziekpapier opgeplakt.    

De Alpen

2016

De Alpen  Geabstraheerde Alpen uit winter 2016 Met aardtinten bewerkt en de toppen blijven in een sneeuw gedachte. Is het koud boven ???? Mooi rustig werk en toch opvallend in een kamer met een lichte wand.  Het palet mes heeft de dikke verf toch doorschijnend gemaakt   

de wadden

2015

De wadden Een vergezicht van de wadden. Helder oranje met geel en wit tegenover het donker bruin. Een geabstraheerd werk in acryl met dik opgebrachte mixed/media in krachtige kleuren.

wolkenhemel

2015

Wolkenhemel Een kleurrijke wolkenhemel in acrylverf met dikke lijnen die de wolken bij elkaar moeten houden.  

Bij elkaar

2014

Bij elkaar Overwegen aardtinten. Met een palet mes op gebracht in vijf lagen. Een groep mensen die ergens heen gaat en verdwijnt in de verte.

Drop out

2014

Drop out Een abstract werk in acryl, gemengd met veel mixed/media. Dik opgebrachte verf. Hoofdkleuren  zijn, rood, wit, zwart met enkele tintjes blauw en geel

Groter dan ons hart

2013

  Groter dan ons hart Het stromen van het bloed vanuit ons hart. Geschilderd in zachte kleuren . Een abstract werk.

Het rode landschap

2013

Het rode landschap Landschap heeft overwegend rode en zwarte tinten met in het midden elementen van een waterval waarin diverse kleuren.De verf is dik opgebracht in zes lagen en verrijkt met mixed/media.

strandzicht

2013

STRANDZICHT Een grillige kustlijn met rotsen maar ook strandhuisjes en andere fantasie -strand dingen. Zeer kleurrijk ,alleen het water is blauw gebleven.

Levensweg

2013

Levensweg Dik opgebrachte verflaag met behulp van paletmes. Kleuren zijn blauw/paars/lila/rood. Een levenslijn met pieken en dalen.!!!         Acryl werk met dik opgebracMet paletmes opgebrachte verhte verf.   Met paletmes dikke lagen verf in de oofdkleuren paars/lila/blauw/wit. Een levensweg met de bekende pieken en dalen!!!          

roest

2014

Roest  (verkocht) KLeuren uit de roest-cirkel. Met een palet ,dik opgebracht en met een kam door de dikke verf gehaald. Licht-verloop van donker in de rechter bovenhoek  naar lichtere kleuren in de linksonderhoek.

Beroering

2011

BEROERING Er zit beweging in de lucht en in jezelf, Onderneem actie en laat stromen. Ga naar het licht en laat veel donkere impulsen langs je heen vloeien!

Lichtverschijning

2011

Lichtverschijning Een lichtflits verschijnt vanuit de wolken. Sponstechniek is hier toegepast en door de dikke verflagen een kam gehaald. 

rotsformatie

2011

Rotsformatie Een rotsen- rif loopt langs de kust en verdeelt het werk in twee kleurstellingen. Rechts het oranje en links van de bruine rotsen het helder blauw en wit. Het werk is met zand en steentjes opgedikt

verlangen

2011

Verlangen (verkocht) Geabstraheerde figuren, die lijken op eendjes en verlangend omhoog kijken.Blauwe ondergrond en naar boven toe sterk lichter. Veelkleurig, vooral de cyclaamkleur is opvallend

vloed

2011

VLOED Met paletmes dik opgebrachte acrylverf. Slechts gebruikt met drie primaire kleuren: rood geel en blauw (en wit) De rode, dikke vloedgolf  zal overheersen en dendert overal dwars doorheen. 

vogels

2011

vogels Geabstraheerde figuren die lijken op vogels. De dieren zijn blauw op een bruin/rode ondergrond. Ze vliegen allen naar een lichtpunt. Het doek is bewerkt met zand en stenen.  Hangt in Raalte op een expositie