Onderstaande artikelen kun je rechtstreeks bestellen bij de kunstenaar en veilig via exto afrekenen.Meer kunst kopen kan in de webshop van www.exto.nl.

* De levertijd van de werken is < 1 week
* Het werk kan binnen veertien werkdagen retour gestuurd worden
* Betaling mogelijk via overschrijving of iDeal
* Prijzen zijn incl. verzendkosten binnen Nederland

(klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

Beauty Flower

Beauty Flower Een grote bloem op blauwe achtergrond. Veel kleurig, vooral rood en oranje. De bloem staat half open en net nog niet uitgebloeid. Zeer abstraherend en toch herkenbaar.  

€675,00

Brug te ver

Brug te ver Abstraherende voorstelling van een brug in een stad. Frisse, heldere dikopgebrachte kleuren. Een lijst zou erg mooi staan. 

€875,00

Kleurige Bomen

Kleurige Bomen  Een rij kleurige bomen langs een meertje. Het was herfst. De bomen kleurden fel. De acrylverf is met paletmes dik opgebracht in geabstraheerde vorm.

€550,00

La Ballade

La Ballade Een gestyleerde, kleurige, uitvergrote, geabstraheerde bloem.In frisse heldere kleuren, vooral geel.rood,oranje.De zijkanten zijn doorgeschilderd. De  acrylverf is dik opgebracht. 

€875,00

Lady Lolita

Lady Lolita Een dame die uit de bloemen  oprijst. De lady is met de kwast en spons  geschilderd in acryl. De bloemengroep is gegoten in de pouring methode met vloeibaar acryl. Vrij realistisch alleen de achterkant is zichtbaar.  

€475,00

Tulips

Tulips Een kleurrijk tulpen groep. Dik opgebrachte verf in vele kleuren. Mooi werk voor boven een bankje of sidetable.  

€750,00

Bloesem

Bloesem Bloeiende bomen in vloeibare acryl verf en in abstraherende tinten. Kleuren zijn fris en helder.  

€775,00

boven Ameland

Luchten boven Ameland Eindeloos mooi stuk strand. De lucht was heftig van kleur. Opgebracht met structuuri n acryl verf. De kleuren zijn helder en fris. Breed werk

€475,00

dressed lady (verkocht )

Dressed lady (verkocht ) Een dame gekleed in gala met blote rug en een hoedje op haar haren.Veel vloeibare acrylverf gebruikt in vooral feestelijke rode kleuren. De lichtspotjes staan op haar gericht.

€475,00

Herfst

Herfst Een acrylwerk in aardtinten of herfsttinten Hier zijn gemengde technieken gebruikt . De dikke verf is vermengd met steentjes en zand. Een fris zwierig schilderij. De afbeelding is een geabstraheerde bloemenserie

€975,00

Meiden

Meiden Op de catwalk? Of mijn zusters? Vijf gezelige meiden in heldere kleuren en in dikke acrylverf. Kan zo boven de bank of tafel. Allemaal een hoedje op . Het werk is abstraherend weergegeven.

€925,00

Muziek

Muziek Acrylwerk met figuratieve, geabstraheerde muziekfiguren. Zijn het gitaren of violen? De snaren zijn in beeld  Ook zijn delen muziekpapier opgeplakt.    

€450,00

Papegaaien

Papegaaien Papegaaien  in vrolijke frisse kleurstelling.Acrylverf.

€675,00

Pluizen

Pluizen Sterk uitvergrote pluizen. Koele kleuren in acryl. Veel blauw en groen en wit.   

€450,00

Vitaliteit (verkocht)

 Vitaliteit ( verkocht ) Een zomers werk . Vrolijk, zonnig met frisse heldere kleuren ,vermengd met mixed/media . Vooral rood en oranje en geel. Dik opgebrachte acylverf. Door de forse breedte zeer geschikt boven een bank of kastje. Doordat het werk abstraherend bedoeld is, lijken de bloemen net niet figuratief.

€775,00

bloemenmeisje

Bloemenmeisje Een fraai meisjes gezicht tussen veel bloemmotieven. Opgedikte ondergrond en in veel kleuren opgebracht in acryl.

€875,00

de wadden

De wadden Een vergezicht van de wadden. Helder oranje met geel en wit tegenover het donker bruin. Een geabstraheerd werk in acryl met dik opgebrachte mixed/media in krachtige kleuren.

€575,00

tango voor twee

Tango voor twee Een geabstraheerd acryl werk met de passie van een tango.Twee mensen die in elkaar opgaan. Veel kleur en beweging aan de bovenkant en weglopend naar onderen.

€925,00

Vaas Bloemen

Vaas Bloemen Overwegend rode uitgebloeide bloemen in een vaas. De bloemen zijn extra dik opgebrach en vooerzien van veel mixed media. Zeer kleurrijk met vele rode tinten.

€795,00

wolkenhemel

Wolkenhemel Een kleurrijke wolkenhemel in acrylverf met dikke lijnen die de wolken bij elkaar moeten houden.  

€875,00

Zomerse fleur

Zomerse fleur Een heerlijk zomers werk met veel bloemige kleureffecten. frisse tinten.

€525,00

Bij elkaar

Bij elkaar Overwegen aardtinten. Met een palet mes op gebracht in vijf lagen. Een groep mensen die ergens heen gaat en verdwijnt in de verte.

€925,00

Bloem

Hoog zomer  Een bloem in zomerse kleuren . Zwaar opgezet in de mixed/media techniek.Dik opgebrachte acrylverf.

€850,00

Drop out

Drop out Een abstract werk in acryl, gemengd met veel mixed/media. Dik opgebrachte verf. Hoofdkleuren  zijn, rood, wit, zwart met enkele tintjes blauw en geel

€875,00

Mijn stad

Mijn stad Een klein smal werkje in drie kleuren. Een geabstraheerd vergezicht op een stad. De lichtval ligt op het hoogst gebouw.

€325,00

Ontmoeting

Ontmoeting Drie mensen hebben een meeting. Het blijft gissen waarover, ze hebben geen gezicht en ze laten geen emotie zien. Toch is het werk veelkleurrig, opgebracht met dikke lagen acryl-verf.  

€875,00

sculptuur

Sculptuur een houten sculptuur op een stalen standaard. Beschilderd met acrylverf. En geabstraheerd.Er zijn er 5 verschillende gemaakt.Per stuk €90.00

€90,00

Together

Together Samen op reis? Of zwaaien ze iemand uit? Kleurrijk werk in geabstraheerde vormen..

€875,00

twee sierstoeltjes

Twee sierstoeltjes (design ) Twee siertoeltjes gemaakt van MDF, bschilderd met acrylverf in geabstraheerde blad-en bloem motieven.Zeer kleurrijk .Per stuk (€175,00 ) te koop .

€175,00

volle gloed

Volle gloed Een prachtige , krachtige rode bloem . Bijna uitgebloeid. Een acryl werk met dik opgebrachte rode tinten.

€875,00

zuil

Zuiltje Een zuiltje beschilderd met acrylverf. Het is vierkant en de ondergrond is canvas doek. Geabstraheerde bladmotieven in veel kleuren.

€150,00

Groter dan ons hart

  Groter dan ons hart Het stromen van het bloed vanuit ons hart. Geschilderd in zachte kleuren . Een abstract werk.

€950,00

Het rode landschap

Het rode landschap Landschap heeft overwegend rode en zwarte tinten met in het midden elementen van een waterval waarin diverse kleuren.De verf is dik opgebracht in zes lagen en verrijkt met mixed/media.

€850,00

Lange papaver

LANGE PAPAVER Veelkleurig abstraherende bloemenweelde, weliswaar enigszins verlept. Vooral de lila kleuren steken mooi af.

€625,00

Levensweg

Levensweg Dik opgebrachte verflaag met behulp van paletmes. Kleuren zijn blauw/paars/lila/rood. Een levenslijn met pieken en dalen.!!!         Acryl werk met dik opgebracMet paletmes opgebrachte verhte verf.   Met paletmes dikke lagen verf in de oofdkleuren paars/lila/blauw/wit. Een levensweg met de bekende pieken en dalen!!!          

€595,00

lila koningin

Lila koningin. Prachtig geabstraheerd werk in acryl in lila -tinten. In hedendaags interieur een echte blikvanger. .

€875,00

rode pioenroos

Rode pioenroos Abstraherend werk in de hoofdkleur rood/oranje. Een trotse grote bloem in volledig formaat van het schilderij.

€825,00

strandzicht

STRANDZICHT Een grillige kustlijn met rotsen maar ook strandhuisjes en andere fantasie -strand dingen. Zeer kleurrijk ,alleen het water is blauw gebleven.

€895,00

Volle pracht

Volle pracht Een stel mooie tulpen in diverse kleuren . De verf is royaal opgebracht. Vooral boven een bank of tafel is dit brede werk zeer geschikt.  

€825,00

blijde veldbloemen

Blijde veldbloemen, Fris en dik geschilderde bloemen in het veld. Veelkleurig en gemaakt in mixed media.

€875,00

Vrouw met zomerhoed

vrouw  met hoed Halfnaakte vrouw met een grote hoed. Een bont gekleurd schilderij .Dik opgebrachte acrylverf. Hangt momenteel in Raalte in de expositie -ruimte van galerie Dorie Haarman.

€925,00

Beroering

BEROERING Er zit beweging in de lucht en in jezelf, Onderneem actie en laat stromen. Ga naar het licht en laat veel donkere impulsen langs je heen vloeien!

€475,00

Lichtverschijning

Lichtverschijning Een lichtflits verschijnt vanuit de wolken. Sponstechniek is hier toegepast en door de dikke verflagen een kam gehaald. 

€825,00

Torso

Torso Olie-verf. Twee dansende figuren in de aardkleuren. Bijpassende baklijst in donkerbruin.

€925,00

Zomerlandschap

Zomerlandschap Een olieverf doek met een felgekleurd landschap.

€675,00

Bloem op steel

Bloem op steel Geabstraheerde bloem met veel acryl/media, zoals steentjes en zand. Hij wordt steeds lichter naar boven toe.

€525,00

Rotsen

Rotsen Kleurig werk ,opgebracht met acrylmedia zoals steentjes en zand. Vooral oranje/bruin /wit

€425,00

Vogels

Vogels In blauw geabstraheerde vogel-figuren . Techniek is acryl-media. Veel kleurig

€475,00

Wolken

Wolken Wolken willen bevrijding. In bevrijdende kleuren, zoals oranje en bruin/zwart.

€425,00

Zomerse papavers

Zomerse papavers Helder rode ,dik opgebrachte acyl media. Volop zomer !!!!

€475,00